Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NUTRA NUGGETS

štenci
psi
mačke


DIAMOND

štenci
psi
mačke...vi im dajete ljubav......a mi zdravu prehranu!!!

NAPUTAK O SASTOJCIMA


OMEGA 3


OMEGA 6


KONDROITIN


GLUKOZAMIN


NAJBOLJI REZULTATI KOJI SE POSTIŽU ZDRAVOM PREHRANOM

Nutra Nuggets kombinira pileće, janjeće i jajne proteine visoke kakvoće, lako probavljivu pileću masnoću i cjelovite žitarice. U njegovoj znanstveno složenoj recepturu uravnoteženo su ugrađene prave količine vitamina i minerala. S tako raznolikim receptima koji zadovoljavaju posebne potrebe vaših ljubimaca, Nutra Nuggets osigurava visoki stupanj hranjivih sastojaka koji potpomažu pravilnu težinu, energiju i dugotrajno zdravlje.

PSI: SUHA HRANA

JANJETINA I RIŽA – ODRASLI PSI
(LAMB MEAL & RICE ADULT DOG FORMULA)

Posebno pripremljena za odrasle pse koji dobro napreduju na janjećoj hrani. Spoj Omega masnih kiselina održavat će dlaku glatkom i sjajnom kao i cjelokupno zdravstveno stanje.

VELIKE PASMINE-ODRASLI PSI
(LARGE BREED ADULT DOG)

Recepti sastavljeni da osiguraju visoku probavljivost, najbolje uravnoteženih masnih kiselina, te s dodacima za njegu zglobova, održati će vašeg velikog ili vrlo velikog psa u idealnoj kondiciji i zdravlju.

FORMULA ZA ODRŽAVANJE
(MAINTENANCE FORMULA FOR DOGS)

Pripravljena od piletine kao izbora visoko probavljivih proteina, ova hrana je izvrsna za vašeg normalno aktivnog odraslog psa. Održite svog psa vitkim s glatkom i sjajnom dlakom uz pomoć ove izvrsne recepture.

FORMULA „PERFORMANCE ZA PSE“
(PERFORMANCE FORMULA FOR DOGS)

Ovaj recept sadrži više proteina i masti nego Maintenance hrana za odrasle pse da bi zadovoljila potrebe vrlo aktivnih odraslih pasa. Također je izvrstan izbor za rasplodne pse. Sadrži antioksidanse, omega masne kiseline i lako je provarljiva u svim zdravstvenim stanjima.

HRANA ZA ŠTENCE
(PUPPY FOOD)

Pravilno izbalansirane masti, bjelančevine i druge osnovne hranjive tvari garantiraju vašem štencu unos pravilnih sastojaka pomoću kojih će rasti snažni i zdravi. Također ovaj recept ispunjava povećane hranidbene zahtjeve skotnih kuja ili kuja za vrijeme dojenja.

HRANA ZA VELIKE ŠTENCE
(LARGE PUPPY FOOD)

- odmjerene masne kiseline za zdravu kožu i dlaku
- s dodatkom glukozamina i kondroitina za zdrav razvoj zglobova
- optimalna razina masti, kalcija i fosfora za velike pasmine štenaca
- pojačane kalorije koje opskrbljuju energijom i potpomažu pri aktivnosti
- 100 % garantirana hranjivost

KOJU HRANU (FORMULU) ODABRATI

Nutra Nuggets hrana za ljubimce snabdijeva vašega psa ili mačku optimalnom prehranom. Nutra Nuggets nudi cijeli niz recepata hrane kako bi izašla u susret raznolikim i izbirljivim potrebama vašega ljubimca.
Stoga, bilo da je vaš ljubimac štenac ili mačka, stariji ili je srednje dobi, inovacijski recepti Nutra Nuggets hrane za ljubimce, opskrbljuju prehranu koja promovira dugovječnost vašega ljubimca.

Svrstajte svog ljubimca u određenu grupu navedenu dolje da bi odredili koja je Nutra Nuggets formula hrane njemu najbolje odgovara.

ODRASLE MAČKE – MAINTETANCE CAT
( MAINTENANCE FORMULA ZA CAT )

Načinjena da bude potpora dugotrajnom zdravlju i općem dobrom stanju odraslih mačaka. Sastavljena od tvari najviše kakvoće, koji se tu nalaze u optimalnoj količini – uključujući Omega tri masne kiseline za sjajnu dlaku. Magnezij je odmjeren i po propisima i hrana je PH izbalansirana.

Bjelančevina: 30 %, Masnoće: 15 %,
Kalorije:3,742 kcal/kg

PROFESSIONAL FORMULA ZA MAČKE
(PROFESSIONAL FORMULA FOR CATS)

Sastavljena da zadovolji povećane prehrambene potrebe mačaka uključujući skotne i dojeće mačke kao i mačiće. Nutra Nuggets Professional sadrži pravilnu količinu hranjivih sastojaka koji održavaju stalan nivo energije. Plus, Nutra Nuggets Professional za mačke je Omega masnim kiselinama izbalansirana tako da održava optimalno zdravlje.

Bjelančevina: 34 %, Masnoće: 21 %,
Kalorije:4,040 kcal/kg

sva prava pridržana © Agrino d.o.o.